fredag 7 augusti 2009

En dag i Västerås

Var på snabbvisit hos syster med familj i Västerås idag. Vi firade att två av hennes barn och hennes sambo fyllt år här under sommaren. Presenterna var uppskattade av födelsedagsbarnen (och födelsedagsvuxen) och det är ju alltid trevligt.

Idag var det så ohyggligt varmt, över 30 grader, och naturligtvis var deras pool obrukbar. Den var "mjölkig" i vattnet, så det var ingen idé att låta barnen bada i den. Synd för dem när det var så varmt ute. :-( Men så är det ju, Murphy´s lag...!

Åkte även till makens bror och hans tjej som också bor i Västerås. En som brodern känner fiskar och kokar kräftor och säljer, så vi hade beställt några kilo som vi ska avnjuta i morgon. Vi åkte alltså dit för att hämta upp kräftorna. Åååå... jag är så sugen på dem nu.

Imorgon ska vi alltså ha en liten kräftskiva här för oss, Laxxe, Åsa och Heléne&Gunnar. Det blir säkert jättetrevligt. Med det sällskapet kan det inte misslyckas! Kräftor och västerbottenspaj, tunnbröd, rosévin, guacamole, baguette och brieost, och så ska H&G ha med sig smördegsrullar och något hemligt till efterrätt. Smaskens!! Längtar... Självklart ska vi ha klassiska attribut som kräftgirlanger, kräftservetter, en plastduk med kräftmotiv, en lampa... Dock inga hattar... ;-) En och annan nubbe med tillhörande sång kommer säkert att avnjutas av några, undertecknad ej inräknad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar