söndag 10 maj 2009

Härlig helg


Vilken rolig helg! Min barndomskamrat Titti kom på besök från Skåne och hälsade på. Vi har inte setts på 8 år och mycket har hunnit hända sedan dess. Det var så kul att ses, vi tramsade på på samma sätt som när vi var 12 år. :-) Vissa saker växer man aldrig ifrån. :-) Isak var väldigt förtjust i henne också och det var kul.

Lördagen gick vi runt lite i stan efter att hon kommit och bara pratade. Vi köpte lite jordgubbar på Hötorget och åkte sedan hem. Vi drack lite vin och pratade mer. Sedan gick vi till vår lokala restaurang i Tallkrogen och käkade och drack mer vin och pratade ännu mer. Isak lessnade snabbt så Krille fick gå iväg med honom i förtid medan vi satt kvar en stund till. Hemma: mer vin och godis och TV innan det blev sängdax.

Söndagen åkte vi in till stan och lyssnade på Elins klasskonsert. Det var så fint, men hon kom av sig någon gång i stycket. Inte för att det gör något, men hon tyckte nog det var jobbigt. Hon spelade ju så fint för övrigt. :-) *stolt mor* Efter konsertens slut fikade vi lite innan vi gick till ett café och åt lite paj innan vi åkte hem igen för att hämta hennes bagage. Vi käkade upp jordgubbarna med lite vispad grädde innan vi åkte allihop till centralen och lämnade av henne vid tåget. Efter det for vi hem och åt middag. Nu sitter vi med ett glas vitt vin (som vi fick av henne), som är riktigt gott!

Det var så roligt att ses verkligen. Egentligen skulle en till klasskompis/barndomsvän ha kommit också ,men av personliga skäl så kunde hon inte komma denna gång. Hoppas vi kan ses en annan gång i stället.

Snart är brödet klart...! Då blir det kvällsmacka med nybakat bröd. Mumma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar